Beste mensen,
De voedingsdeskundigen zeggen:
Eet elke dag iets groens geels en
roodsBij mij kwam daar paars en oranje bij......
Nu nog de hoeveelheid halveren....
Annemiek
137 Consumindermijmering
2014.
Tip.Tip 3
De snoeiafval wordt in kleinere stukken geknipt met de snoeischaar maar altijd gecontroleerd op rechte stokken die als steuntjes kunnen dienen voor planten in potten in de geveltuin. Rijshout sparen in hergebruik heet dat....
Tip 4
Tip 5
Tip 6
55 minuut in de oven en met een naald in het hartje van de cake prikken om te zien of hij gaar is. Blijft de naald droog dan is het goed. ( niet in de peren prikken want die zijn altijd nat) Net uit de oven een laagje abrikozenjam erop smeren. De cake is het lekkerst als hij nog lauw/warm is.........
Mijn leventje....
groeien is. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in de nazomer is voldoende. De ochtendnevel maakt het zout vochtig en de zon doet samen met de tijd de rest.....Schoon onkruid en algen vrij stoepje de rest van het jaar...............daar heb ik wel 3 euro per jaar voor over........beter dan round up waar de bijtjes van sterven.
Annemiek